Cliëntgestuurde Initiatieven en projecten logo keurmerk client centraal
Keizersgracht 252 1016 EV Amsterdam 020-6253111 info@scipweb.nl
mrt 9, 2017

Cursus Fotografie


In het teken van zijn opleiding wil Bob van der Laan een project opzetten voor Scip waarbij vrijwilligers van Scip en/of de Regenbooggroep een kennismaking krijgen met fotografie.

Het project

De werkwijze van het project is driedelig. Als eerste kunnen de deelnemers kennis op doen van het technische aspect van de camera, fotograferen en compositie bepaling. Daarnaast zal Bob les geven in het bewerken van foto’s. Aan het einde van het project zal er een presentatie voor groot publiek worden gegeven door middel van een expositie. De onderwerpen van de fotografie moet geheel bepaald kunnen worden door de deelnemers. Het is een belangrijk onderdeel dat je hier alle keuzevrijheid in krijgt.

Doel van het project
Dit project draagt als doel dat deelnemers vorm kunnen geven aan hun verhaal op creatieve wijze. Hierdoor krijgen zij de gelegenheid om zich te uiten en daardoor in contact te komen met anderen. Het exposeren van het eigen werk zal empowerend werken en het zelfvertrouwen doen groeien. Dit alle om het herstel te bevorderen.

Overdracht

Na het vertrek van de oprichtende stagiaire zal het project zelfstandig voort gezet kunnen worden door de vrijwilligers van Scip en de Regenbooggroep. Het is de bedoeling dat het project 15 maart 2017 van start gaat. De kosten zijn 10,- euro voor 10 bijeenkomsten.

 

Heb je interesse?

Mail naar photography@scipweb.nl.

Het laatste nieuws van SCIP

SCIP succesvol met BurenBankje

Onder andere onze Dini Glas is erin geslaagd de buren op de Cornelis Dirkszstraat enthousiast  uit te nodigen om in de open lucht een vleugje mee te krijgen van wat we bij Scip allemaal doen. Het bankje was goed gevuld.
jul 3, 2017

Openluchtcafé: Het Buren Bankje

Lieve, beste en geachte Buren,

Wij wonen en werken nu al weer een tijdje in dezelfde straat en zouden graag nader kennis met u maken. Het openluchtcafé van het BankjesCollectief helpt daar nu een handje mee!

 

jun 27, 2017

Nacht van de vluchteling

Nachtelijke wandeling ten behoeve van het lot van alle vluchtelingen
jun 26, 2017

Groot Psychiatrie Cafés Feest

Eten, feesten, optreden! Meedoen? Meld je aan bij Dini via dini@scipweb.nl

 

jun 25, 2017

Prijsvraag: Wat is deze??

Weet je het antwoord? Mail naar nieuws@scipweb.nl
jun 22, 2017

SCIP doet BHV

Zoals het hoort natuurlijk...
jun 16, 2017

De Huisvriend

Novelle over misbruik en vergeving (31-3-2017)

van Wim Vredelieve

jun 15, 2017

Psychiatrie Café West: komende donderdag

Kunstenaars en pannenkoeken bij het PCW
jun 15, 2017

Pagina 1 van 10  > >>

Agenda