Cliëntgestuurde Initiatieven en projecten logo keurmerk client centraal
Keizersgracht 252 1016 EV Amsterdam 020-6253111 info@scipweb.nl
mrt 30, 2018

Nieuwtje Postclub 2018
“Vijf jaar Postclub, vijf jaar rust in mijn hoofd”
Sinds begin dit jaar bestaat de Postclub 5 jaar. We hebben geen feestje gevierd, maar mede-oprichter F. had tòch een feestelijk gevoel naar aanleiding van een recente ervaring. Na al geruime tijd verlost te zijn van een traject schuldhulpverlening, waarvoor hij zijn administratie noodgedwongen goed op de vereiste orde had gebracht, kreeg hij ineens een brief van een bedrijf dat ingezet was om alsnog een oude rekening te vereffenen. Vroeger zou hij daar heel zenuwachtig van zijn geworden, maar nu was het voor hem een koud kunstje om binnen vijf minuten de betreffende paperassen terug te vinden, waar hij voorheen minstens een uur voor nodig zou hebben gehad. Daarna kon hij simpelweg het bedrijf terugbellen dat zij hier een vergissing maakten, omdat alle toestanden reeds officiëel waren afgehandeld en zij daarom niet alsnog aanspraak konden maken op een bedrag van €1200, wat meer is dan zijn maandinkomen. Zo zie je maar wat een rust en zelfvertrouwen het geeft als je de administratie goed bijhoudt! En dat is voor een groot deel te danken aan het ordelijke systeem dat wij hanteren èn graag aan andere mensen uitleggen en overdragen. Verder is het een kwestie van simpele discipline om met enige regelmaat de post open te maken èn ook te lezen ;-) zodat je indien nodig tijdig actie kunt ondernemen.

Parallel-oprichter M.

Het laatste nieuws van SCIP

Psychiatrie Café West

Wees welkom bij het vernieuwde Psychiatrie Café West!

nov 15, 2018

Open dag!

Woensdag 24 oktober is er vanaf 12:30 een open dag bij SCIP!
okt 16, 2018

ACC-West: Beginners computercursus (Windows 10)

Heb je weinig of geen ervaring met werken op een computer?

Maandag 3 september om 15:30 begint de cursus!

Windows 10 voor senioren deel 1

aug 27, 2018

Droef nieuws

jun 29, 2018

Mislukken is een kunst

Wij nodigen u uit voor het psychiatrie café van 10 juli in Noord, waar Ervaringswijzer een
presentatie zal geven over het onderzoek naar “de Kunst van het Mislukken”.
jun 28, 2018

Talentenbeurs

jun 26, 2018

Nacht van de Vluchteling

 In navolging van een eerder bericht op de Scipsite, hier de vreugdevolle afronding. Andrea heeft de 40 kilometer van de sponsorloop van de nacht van de Vluchteling voltooid. Zie haar moe maar tevreden bij de finish staan. En Dini heeft haar belofte ook waar gemaakt: de hele nacht koffie en thee schenken en veel aanmoedigingen uit storten onder de deelnemers.
jun 22, 2018

Nog meer vogels

Kijk dat we vreemde vogels in huis hebben is duidelijk. Dit vonden we toch wat overdreven. Met vereende krachten hebben we hem losgemaakt en naar buiten gewerkt….
jun 15, 2018

Pagina 1 van 12  > >>

Agenda