Cliëntgestuurde Initiatieven en projecten logo keurmerk client centraal
Keizersgracht 252 1016 EV Amsterdam 020-6253111 info@scipweb.nl
jun 6, 2019

ACC op zoek naar personeel
We zijn dringend op zoek naar computerdocenten, docent-assistenten en inloop-vrijwilligers


Zowel ACC-Noord als ACC-West draaien volledig op een groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij één van onze teams versterken?

Computerdocent/ assistent docent
Ben je goed met computers, of ben je een kei in een bepaald computerprogramma? Lijkt het je leuk om jouw kennis over te dragen en kun je goed met mensen omgaan, neem dan contact met ons op. Beheers je de inhoud van een cursus wel, maar heb je nog nooit les gegeven? Je bent van harte welkom om bij een cursus te assisteren. Dan kun je kijken of lesgeven iets is wat je wilt en kunt. We hebben dringend mensen nodig in ACC Noord.
Inloop-vrijwilliger
Verder zijn we nu op zoek in Noord naar vrijwilligers die een middag per week, tijdens de inloop, bezoekers willen helpen. Als inloopvrijwilliger ben jij het aanspreekpunt voor de bezoekers met hun vragen en problemen, zoals hulp bij e-mailen en afdrukken; brieven maken en cd's of dvd's branden. We zoeken mensen die het leuk vinden om anderen te helpen, goed kunnen luisteren en uitleggen, geduld hebben en aandacht kunnen schenken aan de bezoeker.
Balie/administratief medewerker
Vind je het leuk om bezoekers te ontvangen en (licht) administratief werk te doen? Als balie /administratief medewerker ben je het visitekaartje van het ACC, schrijf je cursisten in en beantwoord je vragen van bezoekers.
Heb je interesse, neem dan contact op met ACC Noord.
We hebben voor alle functies nieuwe vrijwilligers nodig!

Het laatste nieuws van SCIP

LOGIN: Computercursus


Om de 8 weken gaan we een computer cursus geven. De eerste bijeenkomst is op 22 augustus. Dit is de basiscursus software en hardware en bestaat uit zeven lessen.


aug 20, 2019

Lotgenoten Gender Issues

Is opstaan moeilijk?

Niet zo lekker in je vel of in je kleren?
Valt ‘meneer’ of ‘mevrouw’ je slecht?
Zou je liever in een ander geslacht je leven leiden?

En zoek je gelijkgestemden?

 

jul 16, 2019

Nieuwsbrief Ervaringswijzer

De Nieuwsbrief van Ervaringswijzer is zojuist verstuurd.

jun 26, 2019

Doorstromen?

Doorstroom-spreekuur: Elke woensdagochtend van 09.30 tot 13.30 uur
SCIP: Keizersgracht 252

Voor iedereen die door wil stromen naar regulier werk, beschut werk, (ander) vrijwilligerswerk, een cursus of opleiding. En voor iedereen die mogelijkheden wil verkennen voor training en coaching.


jun 20, 2019

Cursus Portfolio

Ontdek de kracht van je eigen ervaring tijdens de portfolio training

De training geeft een beeld van de kwaliteiten die achter alledaagse ervaringen schuilgaan en geeft een boost aan je zelfvertrouwen.

De vijf bijeenkomsten gaan in op het samenstellen van je cv, het maken van een persoonlijk portret en het ontdekken van je eigen kwaliteiten en talenten. Na de cursus heb je een goed beeld van wat je allemaal in huis hebt.

jun 13, 2019

Het Grote Cafeesfeest 2019

Vrijdag 28 juni vanaf 17.00 uur is er weer het Grote Psychiatrie Cafeesfeest (vijf cafés) in de Boomsspijker, Rechtboomssloot 52. Iedereen is vrij om het podium te beklimmen en een optreden neer te zetten met bv poëzie, muziek, voor te dragen uit eigen of andermans werk, een goed  verhaal te vertellen of een dansje te doen. Alleen of in gezelschap. Grijp deze kans!
jun 13, 2019

ACC op zoek naar personeelWe zijn dringend op zoek naar computerdocenten, docent-assistenten en inloop-vrijwilligers


Zowel ACC-Noord als ACC-West draaien volledig op een groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij één van onze teams versterken?
jun 6, 2019

Review Cursus "The Artist Way"

Onlangs heb ik de cursus The Artist Way gevolgd bij SCIP.

Er waren drie docenten voor de cursisten, allen vrijwilliger. We volgden het boek The Artist Way van Julia Cameron. Het boek heeft een prettige positieve en optimistische toon. Wanneer je twijfelt over je eigen mogelijkheden, dan is deze cursus een goed hulpmiddel om je prettiger en zekerder te gaan voelen en om jezelf meer in je eigen kracht te laten komen.

mei 29, 2019

Pagina 1 van 16  > >>

Agenda