Login zoekt vrijwilliger! 9 mei 2019

Voor onze winkels zoeken wij:

Enthousiaste vrijwilliger met sociale en administratieve vaardigheden

SCIP (Stichting Clientgestuurde Initiatieven en Projecten) is een organisatie die zich kenmerkt door een diversiteit aan werkprojecten. Je werkt in een sfeer waarbij zelfontplooiing centraal staat en je doet werk dat zinvol is en bijdraagt aan een betere samenleving.
Login is een project van SCIP, waar vrijwilligers alles leren over de hardware van computers en laptops. Login heeft twee winkels (in Noord en West) waar computers en laptops gerepareerd en verkocht worden.


Wat ga je doen?
Het te woord staan van klanten, innemen van computers die ter reparatie worden aangeboden, het bijhouden van de voorraad, personeelsadministratie en bedienen van de kassa behoren tot het takenpakket. Verder is er bij Login alle ruimte voor je eigen inbreng.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?
Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Goede communicatieve vaardigheden en een vriendelijke houding tegenover collega’s en klanten van diverse pluimage. Kennis van computers (hardware en software) is meegenomen.

Je hebt een sociale en verantwoordelijke houding, voelt je verantwoordelijk en bent betrokken bij de organisatie. Je biedt ondersteuning aan collega’s en creëert samen met hen een prettige werkomgeving.

Welke scholing krijg je aangeboden?
Interne trainingen bij SCIP, trainingen en cursussen van de Vrijwilligers Academie. Deelname aan workshops voor het ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten en vakinhoudelijke cursussen.

Wat krijg je er voor terug?
Een afwisselende functie met ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Een prettige werksfeer in een informele organisatie, waar persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal staan. Kleine vrijwilligersvergoeding. We houden regelmatig werkoverleg.

Werktijden
Minimaal 2 dagdelen van 4 uur, in overleg.

Aanvullende informatie
SCIP is onderdeel van De Regenboog Groep. Bij SCIP werken mensen die een WMO-traject volgen. Dit zijn mensen met een achtergrond in de psychiatrie of verslavingszorg. Het is niet nodig dat je zelf uit deze doelgroep komt, wel vragen wij je om interesse en affiniteit te hebben in het samenwerken met mensen uit onze doelgroep. We zijn hierin opbouwend bezig: we bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een kans om deel te nemen aan de maatschappij. Bij onze selectieprocedure geven wij de voorkeur aan (ex) GGZ-cliënten.

Is je interesse gewekt?
Stuur een brief met je motivatie, voorzien van CV, aan Frits van Houwelingen, fvhouwelingen@deregenboog.org.

Natuurlijk kun je voor al je vragen contact met ons opnemen via fvhouwelingen@deregenboog.org of telefoonnummer 0657084770.
Als je in aanmerking komt, nodigen we je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor verdere informatie over ons verwijzen wij je graag naar onze websites loginpc.nl en scipweb.nl.

 

Het laatste nieuws van Scip

Pagina 1 van 13  > >>

LOGIN: Computercursus


Om de 8 weken gaan we een computer cursus geven. De eerste bijeenkomst is op 22 augustus. Dit is de basiscursus software en hardware en bestaat uit zeven lessen.


20 aug 2019

Lotgenoten Gender Issues

Is opstaan moeilijk?

Niet zo lekker in je vel of in je kleren?
Valt ‘meneer’ of ‘mevrouw’ je slecht?
Zou je liever in een ander geslacht je leven leiden?

En zoek je gelijkgestemden?

 

16 jul 2019

Nieuwsbrief Ervaringswijzer

De Nieuwsbrief van Ervaringswijzer is zojuist verstuurd.

26 jun 2019

Doorstromen?

Doorstroom-spreekuur: Elke woensdagochtend van 09.30 tot 13.30 uur
SCIP: Keizersgracht 252

Voor iedereen die door wil stromen naar regulier werk, beschut werk, (ander) vrijwilligerswerk, een cursus of opleiding. En voor iedereen die mogelijkheden wil verkennen voor training en coaching.


20 jun 2019

Cursus Portfolio

Ontdek de kracht van je eigen ervaring tijdens de portfolio training

De training geeft een beeld van de kwaliteiten die achter alledaagse ervaringen schuilgaan en geeft een boost aan je zelfvertrouwen.

De vijf bijeenkomsten gaan in op het samenstellen van je cv, het maken van een persoonlijk portret en het ontdekken van je eigen kwaliteiten en talenten. Na de cursus heb je een goed beeld van wat je allemaal in huis hebt.

13 jun 2019

Het Grote Cafeesfeest 2019

Vrijdag 28 juni vanaf 17.00 uur is er weer het Grote Psychiatrie Cafeesfeest (vijf cafés) in de Boomsspijker, Rechtboomssloot 52. Iedereen is vrij om het podium te beklimmen en een optreden neer te zetten met bv poëzie, muziek, voor te dragen uit eigen of andermans werk, een goed  verhaal te vertellen of een dansje te doen. Alleen of in gezelschap. Grijp deze kans!
13 jun 2019

ACC op zoek naar personeelWe zijn dringend op zoek naar computerdocenten, docent-assistenten en inloop-vrijwilligers


Zowel ACC-Noord als ACC-West draaien volledig op een groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij één van onze teams versterken?
6 jun 2019

Review Cursus "The Artist Way"

Onlangs heb ik de cursus The Artist Way gevolgd bij SCIP.

Er waren drie docenten voor de cursisten, allen vrijwilliger. We volgden het boek The Artist Way van Julia Cameron. Het boek heeft een prettige positieve en optimistische toon. Wanneer je twijfelt over je eigen mogelijkheden, dan is deze cursus een goed hulpmiddel om je prettiger en zekerder te gaan voelen en om jezelf meer in je eigen kracht te laten komen.

29 mei 2019

Liefhebben een kunst, een kunde

Maandagmiddag 10 juni begint de werkgroep 'Liefhebben een kunst, een kunde'Liefde is een belangrijk onderwerp in herstel van psychische problemen en/of verslaving. Misschien is het zelfs wel het belangrijkste onderwerp in herstel: Liefde voor je zelf, de romantische liefde, vriendschap, liefde binnen de familie, liefde voor de natuur, liefde voor God, noem maar op.
20 mei 2019

Login zoekt vrijwilliger!

Voor onze winkels zoeken wij:

Enthousiaste vrijwilliger met sociale en administratieve vaardigheden

SCIP (Stichting Clientgestuurde Initiatieven en Projecten) is een organisatie die zich kenmerkt door een diversiteit aan werkprojecten. Je werkt in een sfeer waarbij zelfontplooiing centraal staat en je doet werk dat zinvol is en bijdraagt aan een betere samenleving.
Login is een project van SCIP, waar vrijwilligers alles leren over de hardware van computers en laptops. Login heeft twee winkels (in Noord en West) waar computers en laptops gerepareerd en verkocht worden.


9 mei 2019

Pagina 1 van 13  > >>