Vacature Login 3 feb 2020

Voor onze winkels zoeken wij:

Enthousiaste vrijwilliger met sociale en administratieve vaardigheden

loginwerkplaatsvacature

 

Wat ga je doen?
Je takenpakket bestaat uit: het te woord staan van klanten, innemen van computers die ter reparatie worden aangeboden, het bijhouden van de voorraad, personeelsadministratie en bedienen van de kassa.
Uiteraard is er bij Login alle ruimte voor eigen inbreng.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?
Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Goede communicatieve vaardigheden en een vriendelijke houding tegenover collega’s en klanten van diverse pluimage. Kennis van computers (hardware en/of software) is gewenst.

Je hebt een sociale houding, voelt je verantwoordelijk en bent betrokken bij de organisatie. Je biedt ondersteuning aan collega’s en creëert samen met hen een prettige werkomgeving.

Welke scholing krijg je aangeboden?
Wij bieden jou verschillende Interne trainingen bij Scip aan, en je kunt ook trainingen en cursussen van de Vrijwilligers Academie volgen. Het is ook mogelijk deel te nemen aan workshops voor het ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten en vakinhoudelijke cursussen.

Wat krijg je er voor terug?
Een afwisselende functie met ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Een prettige werksfeer in een informele organisatie, waar persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal staan. Kleine vrijwilligersvergoeding. We houden regelmatig werkoverleg.

Werktijden
Minimaal 2 dagdelen, in overleg.

Is je interesse gewekt?
Stuur een email met je motivatie aan Arno Kooij (trajectbegeleider), akooij@deregenboog.org. Via hem kan er een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek gemaakt worden.
Onderdeel van de procedure is dat er gekeken wordt of je in aanmerking komt voor een WMO traject, ook als je niet in aanmerking komt ben je van harte welkom.

Voor verdere informatie over ons verwijzen wij je graag naar onze websites loginpc.nl en scipweb.nl.

Het laatste nieuws van Scip

Pagina 1 van 14  > >>

KRACHT ZIEN IN LEVENSERVARINGEN

Portfolio- en cv-training
voor mensen met cliëntervaring in de psychiatrie

Social media

 

6 feb 2020

Het Tekencafé gaat van start!

“Soms denk ik er is niets zo fijn als tekenen”
Vincent van Gogh

scipcafe2

Tekenen, beginnend of ervaren, uit je fantasie of naar de realiteit, kunstzinnige mensen ontmoeten, materialen uitproberen en je creatieve kant ontwikkelen. Het kan allemaal in het maandelijkse Tekencafé ! 

Wanneer: Iedere 3e woensdag van de maand van 19:30 – 21:30 uur (deur open 19.00 uur)
Kosten:  € 2,50
Locatie:  SCIP Keizersgracht 252, Amsterdam 

 

4 feb 2020

Vacature Login

Voor onze winkels zoeken wij:

Enthousiaste vrijwilliger met sociale en administratieve vaardigheden

loginwerkplaatsvacature

 

3 feb 2020

Vacature Login

Voor onze Werkplaats in Amsterdam West hebben we plaats voor:

Gemotiveerde vrijwilligers

Wat ga je doen?
Afhankelijk van je voorkennis ga je aan de slag met de hardware van computers en laptops. Onder begeleiding ga je alles leren van de hardware. Als je het leuk vindt kan je met de opgedane kennis in één van onze winkels werken. Uiteraard is er bij Login alle ruimte voor eigen inbreng.

27 jan 2020

Op Eigen Kracht-training

Speciaal voor mensen met psychosociale problematiek

Op Eigen Kracht is een gratis training voor mensen die graag tips en ervaringen willen delen om rond te komen van een klein budget en om sociale contacten leggen. Leven van weinig geld is lastig. Dit roept ook vragen op. Hoe houd je overzicht in je financiën? Waar kun je aankloppen voor hulp en van welke voorzieningen kun je gebruik maken? Hoe en waar ontmoet je nieuwe mensen?

24 jan 2020

Uitnodiging nieuwjaarsborrel Scip

Hoewel het nieuwe jaar al best lekker op stoom komt, willen we toch even stilstaan bij dit mooie nieuwe jaar 2020, wat een mooi getal hé? Ook vieren we deze zomer de 20e verjaardag van Scip. Dus het is niet zomaar een nieuw jaar met een mooi getal!
16 jan 2020

Tussen groei en stilstaan

boom (1)Hoe doe je mee, als je er buiten valt? Door een kwetsbaarheid heb je niet altijd de mogelijkheden om mee te doen aan de 9 tot 5 wereld. Anderen kunnen je daar op afwijzen. Hoe behoud je de moed om toch iets van je leven te maken? En hoe doe je dat in balans?

16 jan 2020

Herstel-lab

Een nieuw onderdeel op onze website van Ervaringswijzer is het Herstel-lab. Het Herstel-Lab is een laboratorium voor herstel van psychische kwetsbaarheden.
9 jan 2020

Inschrijving cursus 'Meer impact met je gastles' geopend

Beste leden, De organisaties die aangesloten zijn bij MIND doen veel om professionals (in opleiding) in de sector zorg en welzijn voor te lichten over thema’s die voor hen belangrijk zijn, bijvoorbeeld over psychoses, zelfbeschadiging, eetproblemen, maar ook over herstel of het samenwerken met naasten. Dit gebeurt onder andere via gastlessen.
9 jan 2020

Wat is jouw thema?

Denk met ons mee over het nieuwe onderwerp waar Ervaringswijzer het komende jaar mee aan de slag gaat. Ervaringswijzer onderzoekt de levenskennis die mensen opdoen in het het omgaan met (psychische) ziekte. Dit gebeurt door de doelgroep zelf. De basis hiervoor is onderzoek dat we hebben uitgevoerd naar wijsheid.
9 jan 2020

Pagina 1 van 14  > >>