Login Noord geopend met nieuwe vloer 19 apr 2021

“We zijn héél blij, de winkel lijkt veel groter, en het is hier veel lichter. Allemaal dankzij de nieuwe vloer!”, aldus Rinaldo, chef winkel Noord.
Een maandje geleden heeft het stoere Klussenteam van De Regenboog Groep een geheel nieuw, licht en fris vloertje gelegd in de winkel van Login in Noord.

nieuwe vloer login kleiner

De Loginners uit Noord werden zo verblind door de frisheid ervan dat zij nu ook de boel in de winkel goed aan het opruimen zijn. Ouwe troep en losse kabels gaan eruit. Een grote lenteschoonmaak…
Wil je komen kijken? Dat kan! De winkel is weer opengesteld voor bezoekers. Bel even met Login Noord op 020 6361100 om een afspraak te maken en zet in de winkel je mondkapje op.

 

Het laatste nieuws van Scip

Pagina 1 van 20  > >>

De eerste training van de AMF

Vrijdag 30 april was de laatste les van een intensieve training Photoshop, een programma voor beeldbewerking en vormgeving. De cursisten zijn vanaf half januari bezig geweest om zowel theoretische als praktische kennis onder de knie te krijgen. Ze kregen ter afsluiting van de cursus een welverdiend certificaat. De meesten zullen hun kennis testen door het officiële examen te maken, waarmee ze een wereldwijd erkend diploma kunnen verdienen. 
Ccursuslokaal west recht

13 mei 2021

Tobi-boek gaat open op YouTube

Een voorgelezen verhaal met ontroerende animatie: Tobi Vroegh staat nu ook op YouTube! Een Open Boek is een van de verhalen uit de nieuwste Tobi-bundel. Auteur Ronald van Assen laat er zijn kwetsbaarheid in zien. De helft van zijn leven hield hij zijn kaft stevig dicht voor de buitenwereld. Maar zijn bladzijden werden steeds zwarter en brozer en zijn boek dikker tot het openbarstte en de bladzijden zichtbaar werden. Ronald moest kiezen en sloeg zijn boek open, zodat iedereen erin konden lezen. Zo ontdekte hij niet alleen zichzelf, maar hielp hij anderen.

open boek animatie

10 mei 2021

Het is af!

Het schilderij van Rudy en Sue op de Keizersgracht is af. Er is veel te zien en er zit veel symboliek in. 
rudy en sue

7 mei 2021

Hoe reageer jij op een conflict?

Waar gewerkt wordt, zal het soms botsen. Ook in de samenwerking met of begeleiding van vrijwilligers ontstaan weleens spanningen. Het kan gaan om spanning of ruzie tussen de organisatie en de vrijwilliger of tussen vrijwilligers onderling. Daarom heeft de Vrijwilligers Centrale Amsterdam een training Conflict(v)aardig communiceren ontwikkeld. Op 25 mei start de eerste editie.

vca

 

6 mei 2021

Kick it!

Alle sportscholen en zwembaden zijn weliswaar dicht, maar niet getreurd want sinds een tijdje kun je lekker sporten met Mike!
Wat is er nou fijner dan al de stress en hersenspinsels van de afgelopen rare tijd van je af te boksen.

mike kort

26 apr 2021

Computerinloop voor Ecomomisch Daklozen

‘Het aantal economische daklozen, mensen die financieel zelfstandig zijn maar geen dak boven hun hoofd hebben, stijgt flink’. Dat schrijnende bericht stond vorige maand in Het Parool. De Regenboog maakt zich sterk voor deze mensen. Ook bij Scip dragen we een steentje bij. 

inloop 21 west

19 apr 2021

Login Noord geopend met nieuwe vloer

“We zijn héél blij, de winkel lijkt veel groter, en het is hier veel lichter. Allemaal dankzij de nieuwe vloer!”, aldus Rinaldo, chef winkel Noord.
Een maandje geleden heeft het stoere Klussenteam van De Regenboog Groep een geheel nieuw, licht en fris vloertje gelegd in de winkel van Login in Noord.

nieuwe vloer login kleiner

19 apr 2021

Themabijeenkomst Angststoornissen

Het CLIP organiseert een themabijeenkomst over angststoornissen. Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of wil je er samen met anderen en deskundigen over praten? Op donderdag 15 april van 19.30-20.30 uur kun je meedoen via Zoom.
angst clip

27 mrt 2021

Groepsactiviteiten van Er-Op-Uit

De Eropuit-kalender van De Regenboog biedt voor elk wat wils in groepsverband. Binnen of buiten, creatief of culinair, cultureel of sportief. Veel van de activiteiten worden op dit moment nog online aangeboden, dus je hebt vaak wel een computer nodig met een goede internetverbinding om mee te doen. 
eropuit logo mailchimp-v3 blauw

24 mrt 2021

Pay it forward, betaal voort en geef door

Ontspanning nodig? 

Marieke kan je dat geven via een professionele stoelmassage op de Keizersgracht. Zij heeft jarenlange ervaring en wil deze massage geven aan mensen die behoefte hebben aan wat ontspanning. In plaats van een betaling vraagt ze aan iedereen, om in hun eigen omgeving zelf óók een goede daad voor een ander te verrichten.
Stoelmassage scip

24 mrt 2021

Pagina 1 van 20  > >>