Vacature Werkbegeleider beeld- en geluidsstudio Digivibes 18 jan 2022

Voor mensen met (een achtergrond in) verslaving, psychiatrie, dakloosheid, in combinatie met pech en problemen onderweg, is het (her) vinden van werk allerminst vanzelfsprekend.

digivibes

De Afdeling Werk & Activering helpt mensen die weer aan de slag willen. We richten ons op participatie, re-integratie, scholing en het ontwikkelen van communicatie- en arbeidsvaardigheden. Mensen kunnen kiezen uit diverse werkplekken bij o.a. De Repro, het Webbureau, naaiatelier Zig Zag, beeld- en geluidsstudio Digivibes, Tuinpark Lissabon of De Fietsenmakerij. Daarnaast hebben we een aantal sociale firma’s en een netwerk met bedrijven als doorstroomplekken.

Voor onze beeld- en geluidstudio Digivibes zijn we op zoek naar een

Werkbegeleider voor 24 uur per week (66,67% dienstverband)

Digivibes biedt cursussen en werkt in opdracht op het gebied van digitale beeld- en geluidsbewerking. We maken bijvoorbeeld muziekproducties, films, foto’s en podcasts. De werkplekken zijn bedoeld voor mensen met langdurige psychische problemen die werkervaring op willen doen en zich verder willen ontwikkelen en weer aan de slag willen. We werken cliënt gestuurd, dat wil zeggen dat de inspraak is belegd bij de deelnemers.
 

Profiel kandidaat

Je hebt ervaring met Beeld en Geluid, weet goed aan te sluiten bij de belevingswerelden van deelnemers en je schakelt makkelijk tussen praktische werkzaamheden en het motiveren van mensen. Je hebt er plezier in om het aanbod en de service naar klanten verder te ontwikkelen.

Je bent bent een duizendpoot op het gebied van media en ondersteuning.

Taken

Begeleiden/aansturen en coachen van deelnemers in hun traject gericht op ontwikkeling
Leerdoelen vertalen in werk op maat en dagelijkse werkzaamheden
Aanspreekpunt zijn in het project en zelfstandig besluiten kunnen nemen
Aanbod van Digivibes verder ontwikkelen en de service naar klanten verbeteren
Nauw samenwerken met de trajectbegeleiders die deelnemers bij je aanmelden
Werkoverleg en evaluaties samen met deelnemer en de trajectbegeleider
Projectadministratie verzorgen
Bijdragen aan PR activiteiten waarbij Digivibes meer bekendheid wordt gegeven

Functie-eisen

Afgeronde Mbo-opleiding
Ervaring met participatie, coachen, ontwikkeling en begeleiding naar werk
Bekend zijn met oa Protools, Studio One, Lightroom, Photoshop, Illustrator
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Oplossingsgericht ingesteld zijn
Eigen ervaringen in de zorg zijn een pre
Plaats in de organisatie

Je legt verantwoording af aan de Programmacoordinator.

Arbeidsvoorwaarden volgens CAO GGZ. Het bruto salaris bedraagt min. € 1996,-- en max. € 3101,-- (FWG 40) op fulltime basis. Sollicitaties met motivatie en CV kunnen voor 4 februari a.s. gestuurd worden naar Leo de Kam, per e-mail: sollicitatie@deregenboog.org Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dini Glas, Programmacoördinator via 0651161907.
 

De Regenboog Groep moedigt mensen met een niet-westerse migratie-achtergrond, diverse gender identiteiten en ervaringsdeskundigen aan om te solliciteren. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Het laatste nieuws van Scip

Pagina 1 van 24  > >>

Nieuwe collega bij ACC West/Noord

Rouella is sinds 17 januari werkbegeleider bij ACC, het Actief Computer Centrum. Zij zal deelnemers begeleiden in de inloop. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor lessen in basisvaardigheden voor de computer zoals Windows, Word en Excel. Er zijn groepslessen, maar het is ook mogelijk individuele lessen te volgen.

Rouella-Maria-ACC-small

12 mrt 2022

Nieuwe collega bij Digivibes

Rahoul, is onze nieuwe werkplaats begeleider. Hij zal deelnemers begeleiden die muziek willen maken. Hij geeft les in bijvoorbeeld produceren, mixen, masteren en arrangeren van muziek.

Rahoul-Digivibes-small

12 mrt 2022

Afscheid van Helma

Onze lieve vrijwilliger Helma van der Vliet is overleden. Ze is 62 jaar geworden.

helma

16 feb 2022

Vacature Werkbegeleider beeld- en geluidsstudio Digivibes

Voor mensen met (een achtergrond in) verslaving, psychiatrie, dakloosheid, in combinatie met pech en problemen onderweg, is het (her) vinden van werk allerminst vanzelfsprekend.

digivibes

18 jan 2022

Herstel-lab wint prijs

Zojuist heeft het Herstel-Lab (naast 5 andere initiatieven) de 'Herstelspecial 2021' gewonnen! Het gaat om een bedrag van 11.000 euro.

herstellab

10 dec 2021

Wasserette Colors is open

Kleine wasje, grote wasjes, handdoeken, lakens, truien, dekbedden, kussens, feestjurken, spijkerbroeken, slaapzakken, ondergoed, clownspakken, shorts, overhemden. Colors wast het allemaal...
Wasserette Colors is open voor en door deelnemers met of zonder dak, van de IZ, Tijdelijk Wonen, economisch dakloze deelnemers, werk en activering, noem maar op!

Wasserette

 

24 sep 2021

Streetwise Cycle Race

Volgende week donderdag 23 iseptember is dan eindelijk het fietsevenement waar jullie al weken naar hebben uitgekeken! De streetwise cycle race.
Iedereen is welkom om een rondje mee te fietsen, het wordt een feest van de fiets voor onze doelgroep. Ook niet-racers zijn natuurlijk van harte welkom om een rondje mee te trappen. We noemen het een race, er is een winnaar, maar het is vooral leuk om met zoveel mogelijk mensen samen te fietsen in een veilige omgeving.
 fietsen1

21 sep 2021

Cursussen Herstellab

Het Herstel-Lab is een laboratorium voor herstel van psychische kwetsbaarheden. Geïnspireerd door de filosoof Baruch de Spinoza hebben we een programma ontwikkeld dat niet alleen op persoonlijk herstel is gericht maar ook op het verbeteren van je situatie. Hoe realiseer je je eigen natuur? Volgens Spinoza is activiteit de manier om een gelukkig leven te leiden. Het vergroten van je vermogen tot handelen leidt tot vreugde! En samenwerking vergroot je vermogen tot handelen!

Herstel-Lab-voorkant klein

16 sep 2021

Anderhoofd

Opera Theater Amsterdam speelt binnenkort de voostelling Anderhoofd. De voorstelling is gebaseerd op de psychotische episodes van ervaringsdeskundigen. Anderhoofd staat onder andere voor het gegeven dat jij opeens een heel ander hoofd hebt dan dat je voor de psychose had en daarna zult hebben. Hoe weet nog of je kunt vertrouwen wat je hoofd zegt ? De redactie van Scoops heeft één van de spelers, Aart Eertink gesproken.

Anderhoofd

 

13 sep 2021

Regenboog Sportdag 2021

Het zit er weer aan te komen: de sportdag. We verwachten natuurlijk dat jullie met velen aanwezig zullen zijn. Je kunt deelnemen aan het 5-tegen-5 voetbaltoernooi en volleybal. Kun je niet meedoen, kom dan toch in ieder geval om aan te moedigen. Het thema is BOA. Natuurlijk mag je daar zelf een draai aan geven; gehuld in veren of als nepagent. 

sportdag DRG

3 sep 2021

Pagina 1 van 24  > >>