Nieuwe Collega Rouella Maria 12 apr 2022

We hebben een nieuwe collega bij ACCWest/Noord! Die stellen we natuurlijk graag even voor.

Rouella-Maria-ACC-small

Rouella is sinds 17 januari werkbegeleider bij ACC, het Actief Computer Centrum. Zij zal deelnemers begeleiden in de inloop. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor lessen in basisvaardigheden voor de computer zoals Windows, Word en Excel. Er zijn groepslessen, maar het is ook mogelijk individuele lessen te volgen. Er is altijd ruimte voor deelnemers die het leuk vinden om les te geven. Ook zal zij de nieuwe projecten begeleiden. Rouella is zowel bij ACCwest op de Cornelis Dirkszstraat, als bij ACCNoord aan de Distelweg te vinden.
Zij  heeft een opleiding grafisch vormgever gevolgd en werkte hiervoor als zelfstandige. Zij is een bekende van de Regenboog Groep: ze  heeft in het  verleden al eens een grafische  klus gedaan voor ons.

Rouella kijkt echt uit naar het samenwerken met de deelnemers; de blije gezichten. Het is bijzonder om te zien dat ondanks de corona de verbinding met de deelnemers bij ACC is blijven bestaan. Maar nu alles weer mag merk je dat de deelnemers blij zijn weer gebruik te kunnen maken van de inloop.

Het komende jaar Rouella wil graag de social media en website van ACC aanpakken; meer duidelijkheid en zichtbaarheid zal er voor zorgen dat nog meer mensen ons goed kunnen vinden. Nu alles weer open is, wordt de communicatie met deelnemers ook belangrijker.

Na een lange werkdag vindt Rouella het heerlijk om te klussen thuis en wordt blij van omringd te zijn met mooie zelfgemaakte meubels. Zij heeft tijdens haar studie Bouwkundig Tekenen in Curaçao een vak houtbewerking gedaan en maakt graag van  haar eigen meubels iets bijzonders.

Heb je vragen of wil je graag iemand aanmelden: rmaria@deregenboog.org

Het laatste nieuws van Scip

Pagina 1 van 24  > >>

Blij dat ik besta!

“Positiviteit vanuit psychische kwetsbaarheid” is het motto en de titel van de nieuwe dichtbundel van uitgeverij Tobi Vroegh. Onze oproep heeft achtenzeventig fraaie gedichten opgeleverd die de blijheid, schoonheid, hoop en verwondering aanroeren, die het leven óók in zich draagt.

Blijdatikbesta

21 jul 2022

Van wens naar werkelijkheid

Soms weten we wel ongeveer wat we wensen, maar hebben er minder goed de woorden voor. Of ‘zien’ we het nog niet voor ons. Onze intuïtie weet het vaak wél! Maar, hoe bereik je die? En, als je weet waar je van droomt: hoe kom je tot die eerste stappen tot realisatie?

origami

19 jun 2022

Sonh, hiep hiep hoera

Sonh is 15 jaar actief bij Scip. Op verschillende plekken en de laatste jaren als projectondersteuner.
IMG-20220608-WA0008

14 jun 2022

Nieuwe Collega Rouella Maria

We hebben een nieuwe collega bij ACCWest/Noord! Die stellen we natuurlijk graag even voor.

Rouella-Maria-ACC-small

12 apr 2022

Nieuwe collega bij Digivibes

Rahoul, is onze nieuwe werkplaats begeleider. Hij zal deelnemers begeleiden die muziek willen maken. Hij geeft les in bijvoorbeeld produceren, mixen, masteren en arrangeren van muziek.

Rahoul-Digivibes-small

12 mrt 2022

Afscheid van Helma

Onze lieve vrijwilliger Helma van der Vliet is overleden. Ze is 62 jaar geworden.

helma

16 feb 2022

Vacature Werkbegeleider beeld- en geluidsstudio Digivibes

Voor mensen met (een achtergrond in) verslaving, psychiatrie, dakloosheid, in combinatie met pech en problemen onderweg, is het (her) vinden van werk allerminst vanzelfsprekend.

digivibes

18 jan 2022

Herstel-lab wint prijs

Zojuist heeft het Herstel-Lab (naast 5 andere initiatieven) de 'Herstelspecial 2021' gewonnen! Het gaat om een bedrag van 11.000 euro.

herstellab

10 dec 2021

Wasserette Colors is open

Kleine wasje, grote wasjes, handdoeken, lakens, truien, dekbedden, kussens, feestjurken, spijkerbroeken, slaapzakken, ondergoed, clownspakken, shorts, overhemden. Colors wast het allemaal...
Wasserette Colors is open voor en door deelnemers met of zonder dak, van de IZ, Tijdelijk Wonen, economisch dakloze deelnemers, werk en activering, noem maar op!

Wasserette

 

24 sep 2021

Streetwise Cycle Race

Volgende week donderdag 23 iseptember is dan eindelijk het fietsevenement waar jullie al weken naar hebben uitgekeken! De streetwise cycle race.
Iedereen is welkom om een rondje mee te fietsen, het wordt een feest van de fiets voor onze doelgroep. Ook niet-racers zijn natuurlijk van harte welkom om een rondje mee te trappen. We noemen het een race, er is een winnaar, maar het is vooral leuk om met zoveel mogelijk mensen samen te fietsen in een veilige omgeving.
 fietsen1

21 sep 2021

Pagina 1 van 24  > >>