Cliëntgestuurde Initiatieven en projecten logo keurmerk client centraal
Keizersgracht 252 1016 EV Amsterdam 020-6253111 info@scipweb.nl
mrt 30, 2018

Nieuwtje Postclub 2018
“Vijf jaar Postclub, vijf jaar rust in mijn hoofd”
Sinds begin dit jaar bestaat de Postclub 5 jaar. We hebben geen feestje gevierd, maar mede-oprichter F. had tòch een feestelijk gevoel naar aanleiding van een recente ervaring. Na al geruime tijd verlost te zijn van een traject schuldhulpverlening, waarvoor hij zijn administratie noodgedwongen goed op de vereiste orde had gebracht, kreeg hij ineens een brief van een bedrijf dat ingezet was om alsnog een oude rekening te vereffenen. Vroeger zou hij daar heel zenuwachtig van zijn geworden, maar nu was het voor hem een koud kunstje om binnen vijf minuten de betreffende paperassen terug te vinden, waar hij voorheen minstens een uur voor nodig zou hebben gehad. Daarna kon hij simpelweg het bedrijf terugbellen dat zij hier een vergissing maakten, omdat alle toestanden reeds officiëel waren afgehandeld en zij daarom niet alsnog aanspraak konden maken op een bedrag van €1200, wat meer is dan zijn maandinkomen. Zo zie je maar wat een rust en zelfvertrouwen het geeft als je de administratie goed bijhoudt! En dat is voor een groot deel te danken aan het ordelijke systeem dat wij hanteren èn graag aan andere mensen uitleggen en overdragen. Verder is het een kwestie van simpele discipline om met enige regelmaat de post open te maken èn ook te lezen ;-) zodat je indien nodig tijdig actie kunt ondernemen.

Parallel-oprichter M.

Het laatste nieuws van SCIP

Nieuw boek Tobi Vroegh

Het nieuwste boek van Tobi Vroegh is een mooi reisverslag.

jan 15, 2019

Bezoek Dolhuys

We hebben met een team van collegae en deelnemers van de groep Bewustwording en Spiritualiteit een uitje gemaakt naar het Dolhuys in Haarlem.
jan 7, 2019

Scheurkalender 2019

De nieuwe scheurkalender voor 2019 is er! 
dec 12, 2018

Andrea tekent bij!

Een nieuw contract! Gefeliciteerd!
dec 5, 2018

Matrix en je eigen ontwikkeling

Kom je de Matrix kijken bij SCIP?

dec 3, 2018

Nieuwe locatie psychiatriecafé West

Pravin heeft een interview gehouden met Dini over de eerste keer dat er een psychiatriecafé was bij SCIP op de Cornelis Dirkszstraat.
dec 3, 2018

Psychiatrie Café West

Wees welkom bij het vernieuwde Psychiatrie Café West!

nov 15, 2018

Open dag!

Woensdag 24 oktober is er vanaf 12:30 een open dag bij SCIP!
okt 16, 2018

Pagina 1 van 13  > >>

Agenda