Cliëntgestuurde Initiatieven en projecten logo keurmerk client centraal
Keizersgracht 252 1016 EV Amsterdam 020-6253111 info@scipweb.nl

SCIP Lotgenootgroepen

Leren van elkaar is belangrijk bij SCIP. Eigen initiatief ook! We geven dan ook graag ruimte aan groepen die samen lotgenotencontact willen hebben om over bepaalde thema’s te praten. Zo zijn er inmiddels lotgenotengroepen rondom bepaalde thema’s

Lotgenotengroep Depressie

Er zijn verschillende groepen van mensen die ervaringen willen uitwisselen over het onderwerp Leven met depressies. Ze komen op verschillende momenten bij elkaar. Wil je meer weten of je aanmelden? Mail Dini via dini@scipweb.nl.

Lotgenotengroep Stemmen Horen

Er is een Stemmengroep, een groep mensen die stemmen horen of andere bijzondere ervaringen hebben. Elke eerste maandagavond van de maand van 19.00 tot 21.00 uur. Wil je deelnemen? Geef je dan op via stemmen@scipweb.nl

Manieën en depressie en psychoses

De Lotgenotengroep van mensen die kampen met manieën en depressie en psychoses, komt elke eerste vrijdagavond van de maand, van 20.00 tot 22.00 uur bij elkaar. Deze groep wordt geleid door Eddo. Mail hem voor informatie of om je aan te melden via eddo@ervaringswijzer.nl.

Autisme

Elke even week op zaterdag komen mensen met autisme bij elkaar. Deze bijeenkomsten duren van 14.00 tot 16.00 uur. Deze groep is bereikbaar via autisten@scipweb.nl.