ACC: Actief Computer Centrum

“Je bent nooit te oud om te leren.”

ACC Noord op de Distelweg 85

Er is van alles te doen bij ACC Noord. Je kunt internetten, e-mailen, een brief typen, fotoshoppen, printen of een Youtube-filmpje bekijken. Er is altijd een vrijwilliger die je kan helpen, als je er niet uit komt.

We hebben bovendien een uitgebreid cursusrooster met leuke cursussen en workshops voor beginners en gevorderden. Van Windows tot Word, en van Excel tot foto bewerken. Wil je liever privéles? Dat is geen probleem! Wij helpen ook mensen die in een re-integratieproject zitten. Voor een oriëntatiegesprek kun je altijd contact met ons opnemen.


Een groep enthousiaste vrijwilligers leidt ACC-Noord. Ervaren docenten geven er de lessen. Het ACC beschikt over een groot cursuslokaal en een kleiner lokaal voor tablets en laptops. Ook hebben we een gezellige kantine waar je iets kunt drinken en met medecursisten een praatje kunt maken. Het is een leuke plek om te werken met computers en is goed te bereiken. We delen ons gebouw met kringloopwinkel De Lokatie en de computerwinkel Login Noord.

Voor het actuele aanbod: bezoek onze website of Facebookpagina, of kom even langs.


Lokatie ACC Noord

Distelweg 85

1031 HD Amsterdam

020 – 636 06 75

info@accnoord.nl

www.accscip.nl

facebook.com/accwest

Open inloop:

ma t/m vr 12.00 uur tot 17.00 uur
Stoeltjes lift aanwezig.


ACC-West op de Cornelis Dirkszstraat 27-3

Het ACC is een leuke ontmoetingsplek; een ontspannen omgeving, waar veel te doen is. In het leslokaal en de inloopruimte ben je van harte welkom voor onze cursussen, privélessen en andere activiteiten.

We hebben heel veel verschillende cursussen voor beginners en gevorderden. Denk daarbij aan een algemene introductie Windows en werken met je telefoon, maar ook aan specifieke programma’s als Word, Excel, PowerPoint, Photoshop, Linux en nog veel meer.

In de inloopruimte staan pc’s die je kunt gebruiken. Vrijwilligers zitten klaar om je vragen te beantwoorden. De cursusruimte is voorzien van acht pc’s en een beamer zodat je goed kunt zien wat de docent aan het doen is. Koffie en gezelligheid vind je in de kantine verderop.

Bij ACC-West kunt je alle werkdagen terecht bij de inloop om zelfstandig te computeren. Kijk voor ons actuele cursusaanbod op de website accscip.nl.


Lokatie ACC West

Cornelis Dirkszstraat 27-3

1056 TP Amsterdam

020 – 624 40 03

info@accwest.nl

www.accscip.nl

facebook.com/accwest

Open inloop:

ma t/m vr 10.00 uur tot 17.00 uur
Er is een lift en de ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk.

Vacatures bij: ACC