Cliëntgestuurde Initiatieven en projecten logo keurmerk client centraal
Keizersgracht 252 1016 EV Amsterdam 020-6253111 info@scipweb.nl

Vind je weg bij Ervaringswijzer

Ken je de website Ervaringswijzer.nl al, een trefpunt voor mensen met psychische kwetsbaarheden? Ervaringswijzer wordt gemaakt door een team van ervaringsdeskundigen die ook wel eens een steekje laten vallen. Op de site kun je jouw verhaal kwijt en leren van de ervaringen en tips van anderen. Zo helpen we elkaar bij het hebben bij het hebben van een leuk en zinvol leven; ondanks of dankzij ervaringen met psychiatrie of verslaving.

Ons verhaal in een notendop

Op Ervaringswijzer vind je inspiratie bij het maken van keuzes. En recensies van interessante activiteiten en voorzieningen in je buurt. Ook zijn er mogelijkheden om lotgenoten te ontmoeten, en om jezelf te ontwikkelen als ervaringsdeskundige. Er is ook een filmpje met het verhaal van Ervaringswijzer in een notendop.

Doe mee als vrijwilliger

Ontwikkel je talenten in een prettige omgeving en doe mee met ons team! Kun je interviewen, schrijven, fotograferen? Ben je handig met vormgeving, social media, PR of iets anders? Wij hebben diverse vacatures voor mensen die van de hulpverlening gebruik maken of hebben gemaakt. Ervaringswijzer biedt een veilige werkomgeving waar je gaandeweg ontdekt welk werk bij je past en welk tempo je aankunt.

'Ik voelde me al snel thuis bij Ervaringswijzer. Wat ik een verademing vond, was de sfeer van acceptatie.'

'Het is uitdagend om te werken in een omgeving waarin je wordt uitgenodigd jezelf te profileren en te ontwikkelen.' (Sem)

Lees meer ervaringen van vrijwilligers die bij Ervaringswijzer werken.

Volg ons

Wil je op de hoogte blijven van wat we doen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en volg ons via de social media. Op de startpagina kun je je aanmelden.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

www.ervaringswijzer.nl
informatie@ervaringswijzer.nl
020-3302992, Herman
Keizersgracht 252
1016 EV Amsterdam