DIGIVIBES

“Muziek-, foto- en designproducties”

Digivibes is een creatief media team. We hebben een eigen geluidsstudio, een designstudio en een fototeam. We werken in opdracht van bedrijven en instellingen en samen produceren we bijvoorbeeld cd’s van Digivibes-vrijwilligers en artiesten.

Als leerschool en productiestudio maken we mooie dingen voor een goede prijs. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van beeld, geluid en print


We zijn ten eerste gericht op werkinhoudelijke ontwikkeling, dus vrijwilligers leren over digitale technieken, lesgeven en produceren. Ten tweede stimuleren we persoonlijke groei. We delen verantwoordelijkheden en bieden creatieve ontwikkelingsmogelijkheden zoals een eigen portfolio en kennis van de markt.

We werken zo aan de groei van ons project en van onze vrijwilligers. Bij ons kun je veilig en prettig leren en werken. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen creativiteit en plannen!

Digivibes werkt vanuit een cliënt-gestuurde visie. Dat wil zeggen dat alle vrijwilligers meepraten en -denken over de te volgen koers. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te werken en te leren, ook van elkaar! We zijn een hecht team.

Haal het beste uit jezelf, uit je creativiteit en uit je Digivibes-team!


Lokatie

Digivibes

Cornelis Dirkszstraat 27-3

1056 TP Amsterdam

020 68 97 147

digivibes@scipweb.nl

www.digivibes.nl

www.facebook.com/digivibes

dinsdag en donderdag 13.00 – 17.00 uur


Vacatures bij: Digivibes