Cliëntgestuurde Initiatieven en projecten logo keurmerk client centraal
Keizersgracht 252 1016 EV Amsterdam 020-6253111 info@scipweb.nl
fotostroke-test (14K)

DIGIVIBES Creatief Media Team

DIGIVIBES is een jong creatief media team in Amsterdam, dat zich onderscheidt door de hoge dynamische kwaliteit van vier digitale studio’s: beeld, geluid, interactie en (3D-) print.

Als Sociale Onderneming combineert DIGIVIBES bewezen professionele expertise van gedreven specialisten met het ervaren talent van kritische creatieven met ingewikkeldheden.

Als Leerschool en Productiestudio maken we mooie dingen voor een goede prijs en helpen wij ook graag met Empowerment en Professionalisering van kwetsbare burgers.

DIGIVIBES VISIE

DIGIVIBES werkt vanuit een cliëntgestuurde visie. Dat wil zeggen dat alle deelnemers mee praten en denken over de te volgen koers. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te werken en te leren: al doende leren we, ook van elkaar!

We zijn ten eerste gericht op werkinhoudelijke ontwikkeling, dus je leert over technieken, lesgeven en produceren. Ten tweede stimuleren we persoonlijke groei door verantwoordelijkheden te delen en creatieve ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

We werken aan gezonde groei van ons project en onze medewerkers door te streven naar een evenwichtige verdeling tussen veilig en prettig werken met ruimte voor eigen creativiteit, dromen en realistische (bedrijfs)resultaten.

Wij halen het beste uit onszelf en ons team!

Cornelis Dirkszstraat 27-3
1056 TP Amsterdam

020 6897147
di en do 13.00-17.00 uur
digivibes@scipweb.nl
www.digivibes.nl