Uitgeverij Tobi Vroegh

“Ervaringsverhalen zijn er om te delen”

Ervaringsverhalen zijn er om te delen, wij zijn er om ze uit te geven. Tobi Vroegh is een kleine uitgeverij. Wij geven zoal ervaringsverhalen als informatieve boeken, kinderboeken, dichtbundels als scheurkalenders uit. We hebben als doel om te laten zien dat psychiatrische kwetsbaarheden onderdeel van het leven en de samenleving zijn. Hiermee willen we stigma’s en vooroordelen doorbreken en begrip en steun bevorderen.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manuscripten. Met de meest interessante manuscripten gaan we, samen met de auteur, aan de slag. Die krijgen een plaatsje als boek in ons fonds.

Naast ons fonds doen we ook werk in opdracht. Dus wil je een boek, folder of andere uitgave laten maken? Tegen een redelijke vergoeding kunnen we eindredactie en/ of vormgeving verzorgen. We werken samen met verschillende drukkers.

tobivroegh-felix

We bieden een podium aan auteurs met een psychiatrische achtergrond. En ook onze medewerkers zijn enthousiaste vrijwilligers die te maken hebben (gehad) met psychiatrische kwetsbaarheden. Ze werken bij Tobi Vroegh als vormgever, redacteur, pr- of kantoormedewerker.

Zou je wel bij ons aan de slag willen, dan horen we dat graag en maken we graag kennis onder het genot van een bakje koffie of thee.


Lokatie

Uitgeverij Tobi Vroegh

Cornelis Dirkszstraat 27-3 hoog

1056 TP Amsterdam

ma t/m vr 10.00 – 17.00 uur

020 – 618 19 68

info@tobivroegh.nl

www.tobivroegh.nl

facebook.com/uitgeverijtobivroegh

ma t/m vr 10.00 – 17.00 uur


Vacatures bij: Tobi Vroegh